Vanderskrogvej 55, 9740 Jerslev J

I den smukke natur for foden af Jyske ås, finder man denne skønne ejendom. Højdedraget Jyske ås, strækker sig over ca. 25 km og med højeste punkt på 136 meter. Udover at være et vidunderligt smukt område, er der også en enestående biodiversitet i form at flere hundrede forskellige slags planter og et stort antal forskellige fugle og dyr. Og det bedste er, at Åsen er gennemkrydset af afmærkede vandre- og cykelstier samt ridestier.

Udover de mange naturoplevelser Åsen kan byde på, danner den samtidig en smuk baggrund for denne ejendom, der ligger privat og tilbagetrukket på en 8,2 ha stor grund, hvilken er beliggende lige omkring ejendommen.

Ejendommen består af et fritliggende stuehus på 171 m² samt stald og lade, hvilke den nuværende ejer har anvendt til hestehold og er dermed indrettet således.

Stuehuset er holdt i en gennemgående rustik og charmerende landlig stil med pudsede vægge, vinduer med sprosser, trælofter og gulv samt klinker i brændte farver.

Fra gårdspladsen træder man ind i entréen/baggangen, hvorfra der er videre adgang til både et stort og anvendeligt bryggers, husets lyse badeværelse med gulvvarme og bruseniche, samt til det hyggelige rustikke landkøkken med åben forbindelse til spiseplads. Et virkelig dejligt rum med både udsigt til gårdspladsen på den ene side og de store smukke åbne vidder på den anden side. Fra alrummet er der udgang til dejlig sydvendt terrasse, hvorfra man kan nyde solen det meste af dagen.
Fra alrummet forsætter man videre ind i den lyse stue med brændeovn, hvor der er et virkelig enestående view ud over landskabet, og et fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti med dobbelt terrassedør i midten, der samtidig er med til at give rummet en elegant og varm atmosfære og lukker naturen helt ind i stuen.
Fra stuen er der via en flot gammel dobbeltdør adgang til stort soveværelse, hvor man finder det originale loft med synlige bjælker. En virkelig fin og hyggelig detalje i rummet.
Fra stuen er der endvidere dør ud til forgangen, hvorfra der er adgang til to gode værelser. Fra bryggerset er der ligeledes adgang til et godt værelse, således at huset rummer soveværelse og hele tre gode værelser.

Som nævnt anvendes udhusene i dag til hestehold og er indrettet med lade med videre adgang til stald, som bl.a. er indrettet med 10 hestebokse. Fra stalden er der udgang til værksted, som er placeret i enden af udhuset, ud mod stuehuset. Udhusene trænger generelt til istandsættelse.

Det er en virkelig charmerende og tiltalende ejendom, som står hyggelig og pæn, men hvor der dog er begyndende brug for lidt opmærksomhed og et lille løft. Til gengæld får man her et sandt åndehul for naturmennesket, som finder livsglæden lige udenfor døren.

For mennesket med interesse for heste eller jagt må denne ejendom være et sandt mekka. Råvildtet findes i stort antal og promenerer helt oppe omkring boligen og et areal på 8,2 ha giver mulighed for jægeren, der vil invitere vennerne på jagt.

Til ejendommen er der en husstandsvindmølle og der er desuden opsat en luft til luft varmepumpe. I energirapporten er varmeforbruget udregnet ud fra opvarmning med oliefyr, det forholder sig dog således, at den nuværende ejer primært opvarmer boligen med hjælp fra luft til luft varmepumpen, som får en stor del af strømforbruget dækket fra vindmøllen samt brændeovnen i stuen.
Fra 1.1.2020 og frem til 14.11.2020 har vindmøllen produceret strøm til en værdi på kr. 21.777 kr., efter fradrag af eget forbrug er overskuddet 16.019 kr.

Er drømmen at bo midt i naturen med den skønneste udsigt mod Jyske Ås. At bo på en landejendom med hele 8,2 ha jord og med fantastiske muligheder for bl.a. hestehold og jagt. Så bør denne ejendom absolut opleves.