Borgergade 14, Jerslev., 9740 Jerslev J

Ønsker man mange m², en flot bolig, gode muligheder for hobbyer, mulighed for erhverv og idyl, så bør man opleve denne ejendom.
Der er tale om den gamle købmandsgård i Jerslev, som af den nuværende ejer, blev omdannet til frisørsalon. Dette betyder, at der i dag står et stort flot lokale med indgang og vinduer ud mod bymidten i Jerslev, og med tilhørende pauserum, depotrum og toiletfaciliteter. Er ønsket ikke at drive virksomhed, men i stedet at skabe sig det perfekte hjemmekontor med indgang fra huset, så er der også mulighed for det.

Derudover består ejendommen af:

En flot, charmerende og særdeles funktionel bolig, med en dejlig atmosfære.
Der er i denne bolig to indgange; enten kan man benytte fordøren, hvor man kommer ind i husets hall, som fordeler sig til 1. sal, det tidligere butikslokalet, husets store lyse stue eller køkkenet med tilstødende spiseområde, hvilke er adskilt af en flot murstensbue mursten.
Der er endvidere indgang via det funktionelle bryggers, med vaskemaskine og tørretumbler rigtig god skabsplads og vask og med tilstødende badeværelse med brus. Der er fra bryggerset endvidere adgang til den gamle lagerlænge og køkkenets opholdsdel.

Der er gulvvarme i bryggers, badeværelse, spiseafdelingen i køkkenet samt i stuen. I bryggerset er der lagt flotte praktiske mørke klinker, og i køkkenet er der vinyl gulv med et træmønster, der passer flot til køkkenets lyse træ låger. Køkkenet er et Tvis køkken fra 1999, men det står stadig flot og tidssvarende. I husets stue er der trægulv, og vinduer der vender både mod gaden og mod gårdspladsen, samt flot rusikloft i "oregon pine" uden knaster. Vinduerne ud mod vejen er med tonede ruder, hvilket skærmer for sol og gør dem vanskeligere at kigge ind ad, og de sidder i en bred kanap, hvilket giver en god rumeffekt i stuen. Alle vinduerne i ejendommen er af den nuværende ejer blevet udskiftet.

1. sal med trappe og repos, som er nyligt istandsat med blandt andet nyt tæppe, er indrettet med stort virkelig skønt værelse, hvilket oprindelig er to værelser, der i dag er slået sammen til et værelse. Godt værelse med stort vinduesparti ud mod vejen, soveværelse med indbyggede skabe samt pulterkammer. Derudover er der et badeværelse med badekar. Dette har ikke været omfattet den renovering huset har gennemgået, hvilket pudsigt nok gør, at det i dag står flot retroagtigt med terrazzogulv og flødefarvede fliser.


Bygning som tidligere har været anvendt som lager til købmanden, men som i dag står rigtig flot renoveret bl.a. med kanapvindue, der hvor der i gamle dage blev læsset ting ind på lageret. Dette lager er i dag omdannet til et virkelig anvendeligt lokale fx til gildesal, hobbyrum el lign. Der er i denne fløj en fin tør kælder, som man i det daglige hurtigt vil komme til at sætte pris på fx til opbevaring af konserves, øl og vand, frugt og grønt etc. Der er fra denne fløj direkte adgang til boligens bryggers

Garagebygning opdelt i 3 garager og med tilstødende stort værksted. Som på de resterende bygninger, er taget af eternit.

Og sidst min absolut ikke mindst en fantastisk gårdhave med en vidunderlig terrasse foran huset beplantet med hæk omkring og med sol hele dagen. Derudover er der en mindre overdækket terrasse i forlængelse af garagen og en lille terrasse ved siden af det velholdte drivhus med den gammel vinplante. På gårdspladsen er der granitskærver med herregårdssten hele vejen rundt langs bygningerne, hvilke står utrolig flotte med hvidkalkede vægge og svenskrøde vinduer og døre. Fra terrassen er der en fin udsigt over haven, med græs, højbed og lille skråning, som er perfekt til køkken/grøntsagshave. Desuden er der i haven et gammelt blommetræ, som giver lækre blommer i et generøst antal og hindbærbuske.

Man bliver virkelig positivt overrasket, når man drejer omkring huset og ind i denne flotte gårdsplads, der emmer af idyl og hvor det historiske vingesus fornemmes.