Bondersholtvej 37, 9740 Jerslev J

Der er her tale om en naturperle uden lige. Allerede på køreturen til huset, igennem det kuperede landskab, får man en oplevelse af, at man oplever Danmark fra sin aller flotteste side. Grusvejen snørkler sig gennem skov og plantage for at afsløre det smukkeste sceneri med den charmerende ejendom liggende omgivet af egen skov og sø og med græssende geder og køer på skråningerne - malerisk smukt og ekstremt idyllisk.
Den store grund er på 6,2 ha med masser af skov, både løv og granskov, byder på mulighed for dyrehold, jagt og meget andet.

Foruden den unikke naturbeliggenhed, som appellerer til afstresning og ro, og hvor man føler sig langt fra den normale pulserende verden, er der alligevel kun ca. 35 minutters kørsel til både Aalborg, Hjørring og Frederikshavn.
Kun ca. 7 kilometer er der til Jerslev, der byder på skole (til og med 9. klasse), daginstitutioner, sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder.

Men det er ikke kun den fredfyldte og gode beliggenhed, der er værd at fokusere på ved denne flot renoverede ejendom. For både ude og inde er der brugt både kræfter og kærlighed på at skabe en gennemført bolig, der falder flot ind i landskabet. Ejendommen der er fra 1907 har bevidst fået bibehold et touch af gammelt bondehus, samtid med at boligen står moderne og nutidig med lyse farver, et kvalitetsbevidst materialevalg og udnyttelse af lys og den omkringliggende natur. Haven omkring ejendommen skaber den perfekte forbindelse imellem huset og den utrolig flotte natur.

Boligen er i 1½ plan og rummer i stueplan entré med god plads til jakker og sko, gang med trappe til 1. sal og fordeling til dejlig stort bryggers, med god skabsplads, vask og plads til vaskemaskine, tørretumbler og fryser, til lyst gæstetoilet, til flot og velindrettet Svanekøkken fra 2008. Køkkenet har masser af både skabs- og bordplads, nedsænket kogezone, undersænket vask m.m. samt udgang til vestvendt terrasse og køkkenhaven. Fra både køkken og gang er der adgang til spisestuen som har trægulv, alle de andre rum i stueetagen har klinker med gulvvarme, og en skøn udsigt over sø og skov. Spisestuen er adskilt af glasskydedør til endnu en stue, som vi farver og materialer har fået tilført en rigtig hyggelig stemning. Der er for enden af stuen en vinkel, adskilt af en halvmur, og hvor brændeovnen står, man vil her kunne have både hyggehjørne eller måske et skrivebord. Ellers må man her sige at blive draget mod den flotte udestue/vinterhave, som har en helt fantastisk panoramaudsigt mod øst, syd og vest. Den er helårsisoleret og har ligeledes gulvvarme, således at året rundt kan sidde her og opleve naturens skiften. Der er selvom boligen fremstår moderne bibeholdt et touch af gammeldags idyl gennem synlige bjælker og vinduer med sprosser.
1. sal er indrettet med to store værelser i henholdsvis øst og vest gavlen, hvor værelset i vestenden desuden har loft til kip med synlige hanebånd. Derforuden er der et mindre værelse samt badeværelse med brus og kar. Der er ligeledes synlige bjælker på 1. sal.

Boligen befinder sig i et længe hus, hvor der i den anden ende med indgang i østgavlen, er der et dejligt fuldisoleret værksted med hvælvinger og indbygget depotrum. Fastbrændselsfyret er ligeledes placeret her. Derforuden er der rigtig gode udhuse i form af en fritliggende stald med hønsehus udgang til hønsegård, foderrum m.m., åben stald beliggende på marken, hvor dyrene frit kan bevæge sig ud og ind, og hvor der samtidig er plads til opbevaring af foder samt en dobbelt carport. I haven er der drivhus og et flot stort brændeskur, som understøtter idyllen.

En virkelig naturperle der bør opleves !

NB boligarealet fremstår lidt mindre en registreret i BBR, da den tidligere stald i forlængelse af boligen i dag er indrettet med fyrrum, viktualierum og grovkøkken er medregnet i boligarealet.