Skølstrupvej 8, 9300 Sæby

Lige udenfor Sæby ligger denne tiltalende og hyggelige landejendom. Ejendommen er beliggende på en utrolig flot 5,57 ha stor kuperet naturgrund bl.a. bestående af græs, løv- og nåletræer samt skoven der danner baggrunden for det skønne scenarie. Rundt på grunden er der stier, således at man kan på tur egen jord og nyde det rekreative område. Er man til jagt, må dettes siges at være et eldorado, og på grundet grundens størrelse, er det endda muligt at invitere én med.

Ejendommen består af et charmerende og rummeligt hvidkalket stuehus med sprossede vinduer og hvor der er plads til selv den mest pladskrævende familie. Boligen er på 224 km² fordelt på to plan og med direkte udgang til udhusene.
Stueplan er indrettet med stor indbydende hall med god skabsplads og flot trappe op til 1. sal. Hyggeligt og funktionelt køkken fra 1995, hvor hele huset gennemgik en stor renovering og modernisering. I køkkenet er der samtidig god spiseplads. Fra køkkenet går man videre ind i den hesteskoformet stue, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over den velanlagte have og den bagvedliggende naturgrund og skov. I stuen er der brændeovn og udgang til stor terrasse med markise. Stuen blev sidste vinter indvendigt isoleret. Fra stuen er der indgang til værelse hvilket der ligeledes er indgang til fra hall´en. Dertil er der et stort lyst stiligt badeværelse med skabsarrangement og marmorlignende vask og et stort bryggers med vask og plads til vaskemaskine, tørretumbler, fryser etc. Fra bryggerset er der udgang til garagen.
I hele underetagen er der gulvvarme, trælofter og afsyrede døre.

Over trappen og i repoet er der åbent til kip, hvilket giver en skøn rumeffekt når man træder op på 1.sal. Denne er indrettet med lyst badeværelse med brus og gulvvarme samt 4 gode værelser. Fra det ene værelse er der dør ud til det gamle tørre høloft, som vil kunne indrettes til beboelse hvis der skulle være behov for dette. Der er lyse trægulve og ludbehandlet døre.

Huset er omkranset af indbydende gårdsplads med stort kastanje- og ahorntræ, stor velholdt have med forskellige træer og buske, terrasse og sekskantet drivhus. Op mod haven er der forskellige frugttræer og bærbuske.

Udhusene består af den tidligere lade, der i år 2005 blev ombygget til stor 94 m² stor garage med 2 alu. porte ud mod gårdspladsen samt alu. port ud til den lukkede vej. Loftet er i den ene ende lavet med en sådan højde, at der er plads til at etablere en autolift og der er god plads til et værksted. Så går man med en mekaniker i maven, er der her god mulighed og plads til at udleve denne drøm.
Den tidligere lade, som der er udgang til fra boligens hall, er på 102 m² og blev i år 2000 ombygget til et stort anvendeligt udhus, som den nuværende ejer har anvendt til gårdbutik. Det er bestående af et stort rum med hvælvede lofter, malet gulv og med de originale staldvinduer, hvilke giver en rustik og hyggelig effekt til rummet. Der er endvidere trappe op til det gamle høloft, som i dag benyttes til opbevaring. Tilstødende til det store disponible rum, er der rum til opbevaring og værksted. Det er ligeledes her varmtvandsbeholderen kombineret med akkumuleringstank står.

Huset opvarmes af en luft til vand varmepumpe samt brændeovn, dertil er der installeret et 6 kw solcelleanlæg, som giver et rigtig godt supplement til strømforbruget samt krydsgenvex anlægget.

En virkelig unik landejendom med masser af muligheder for diverse hobbyer og evt levevej beliggende på en fantastisk grund og med kun 6 km til skole i Sæby og 4 km til motorvejstilslutningen. Og ligeledes 4 km til sæby golfklub.