Løthvej 107, Alstrup, 9700 Brønderslev

Tilpas tilbagetrukket fra vejen med en ugenert og smuk beliggenhed finder man denne yderst charmerende nedlagte landejendom, der leder efter en ny familie, der ønsker at bo med højt til himlen.

Ejendommen "Agerholm" består af et smukt fritliggende stuehus med kampestenssokkel samt en ældre stald med indbygget garage og ældre lade samt ca. ½ ha dejlig naturskøn grund.

Stuehuset der er fra 1934 har gennemgået en gennemgribende renovering i 2008, som er udført med både øje og respekt for ejendommens originale udtryk. Den rummelige bolig er på 198m² og i 1½ plan.
Den er i stueplan indrettet med forgang/entre, hvor man har bibeholdt det originale look, ved fx at udnytte de oprindelige skabslåger som en del af vægudsmykningen. Fra entréen er der adgang til et værelse samt til den store stue, som i dag bruges som spisestue. Fra denne er der åben forbindelse til spisekøkkenet samt til husets anden stue, hvori der er brændeovn. De to stuer er adskilte af franske døre. Når man opholder sig i disse stuer, kan man ikke undgå at lægge mærke til det smukke egetræsplankegulv, stukken rundt langs loftet, hvilket understøtter husets stil, samt til det smukke lysindfald der kommer ind gennem de sydvendte vinduer. Vinduerne er af mahogni og blev isat i år 2002-20004, da alle vinduerne blev udskiftet. Det rustikke og charmerende køkken er fra 1986, men er flot vedligehold og har linolium på gulvet og udsigt til gårdspladsen. I stueplan finder man derudover soveværelse, flot stilrent badeværelse med bruseniche og gulvvarme, moderniseret funktionel baggang/bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, vask og god skabsplads, samt udgang til gårdsplads.
1. sal er indrettet med repos på langs med huset hvorfra der er adgang til værelserne, stort værelse i den østvendte ende, og tørreloft i den vestlige ende samt to gode værelser derimellem. I det ene værelses loft, er der en skade på loftet, men kan nemt repareres. Gulvene er delvist belagt med tæpper og de originale gulvbrædder.

Til huset er der en dejlig have og gårdsplads, hvorfra man også kan sidde og nyde udsigten og endda opleve råvildet, der kommer ganske tæt på ejendommen.

Stald og lade har ikke været omfattet renoveringen og skal derfor have lidt opmærksomhed eller evt. nedrives. Husets har eternittag og bør ligeledes udskiftes.

Denne charmernede landejendom er beliggende 1 km udenfor V. Hjermitslev og med ca 6 km til Saltum hvor der bl.a. findes skole, indkøb og foreningsliv. Ejendommen ligger desuden placeret med kun 7 km til Saltum Strand og giver således mulighed for gåture ved skov og strand.
På ca 15 minutter er man i Brønderslev og ca en halv time i henholdsvis Hjørring og Aalborg.

Ejendommen opvarmes med luft til vand varmepumpe fra 2007. Ejendommens kloakforhold er en septitank. Vand leveres fra V. Hjermitslev vandværk.