Alstrupvej 115, 9700 Brønderslev

Drømmer man om at bo i en bolig med vingesus, så er muligheden der her. Denne herskabelige landejendom, som gennem renovering har fået tilført en smuk og nærmest slotsstil. Der er masser af detaljer både ude og inde og den herskabelige stil går igen over alt.

Boligen er i stueplan indrettet således, at man gennem flot stor dobbelt trædør træder ind i en stor lys hall. Der er her åbent til kip og kig til repos på 1. sal, hvilket giver en god rumfornemmelse. Gulvet er af granitfliser lagt i harkinmønster og dette fortsætter videre ind i opholdsstuen / tv-stuen. I stueplan er der derudover et stort flot lyst køkken, men fornemmelse af slotskøkken. Der er god skabsplads og med mange skuffer og trægulv. Fra køkkenet er der adgang til stort bryggers / baggang og den lyse spisestue med kanap i tårnet, paneler på det nederste af væggene og smukt stilfuldt tapet på det øverste. Gennem en enkelt fransk dør kommer man fra spisestuen til havestuen. Dette er et særdeles smukt rum med et godt lys og buet ydervæg. Der er herfra ligeledes adgang til tv-stuen, som der måske allerede fornemmes fungerer som husets hjerte, og hvorfra der glasdøre til køkkenet og alle tre stuer og dermed også til den sidste stue, der ligeledes står smuk og herskabelig med paneler og kanap i tårnet. synlige bjælker i alle rum og i de tre stuer og køkken er der flot trægulv og i hallen, tv-stuen og udestuen, er der granitgulv lagt i harlekinmønster.

Fra hallen er den smukke trappe, hvor der naturligvis er monteret et rødt gulvtæppe på, der fører til 1.sal. Over den store træyderdør er der et stort halvrundt vindue, hvilket giver et dejligt lysindfald ikke kun til hallen , men også til reposen på 1.sal. som har loft til kip og kig til hallen og gårdspladsen. 1. sal er desuden indrettet med soveværelse og værelse, hvorfra der fra begge er udgang til stor sydvendt terrasse gennem dobbelte glasdøre. Derudover er der endnu et værelse og stort badeværelse med bruseniche og spa samt et walk-in-closet på 1. sal.

Boligen samt begge tårne har stråtag, der er ca 15 år gammelt.

Flot præsentabel landejendom med nærmest slots stil, et sted der bare skal opleves.

Udhusene består af godt værksted, ladebygning med gennemkørsel til gårdspladsen samt en ældre længe som tidligere har været stald.
Jorden er beliggende omkring ejendommen og på begge sider af Alstrupvej og udgør ca. 1,6 ha. ( ca. 2,9 tdl. ). Der er her mulighed for at anlægge en smuk have, som vil passe til slotsstilen, plante træer til sin egen private skov eller udnytte de store græsareler. som fx børnene kan muntre sig på.

Utrolig spændende og præsentabel landejendom med både tårne og spir.