Stadevej 249, 9700 Brønderslev

Idyllisk beliggende nedlagt landbrug med 1ha jord. Grunden ligger placeret lige udenfor Serritslev og dermed ikke langt fra Brønderslev. Den er omgivet af smuk natur, som der er flot udsyn til fra stuehuset. En del af grunden består af en sø, som der p.t. ikke indeholder meget vand på grund af drænrør, men dette kan nemt reetableres. Søen med en lille ø i midten har tidligere stået flot i forgrunden af udsigt over den maleriske naturudsigt.

Der har ikke været lavet nogen til-/ombygninger siden 1973, og huset trænger derfor til en modernisering. Huset blev opført i 1900 og boligen er i dag indrette med entre med skabe og flisegulv, fordelingsgang, køkken med spiseplads, badeværelse med bruseniche, 3 soverum, baggang/bryggers samt vinkelstue hvorfra der er udgang til ældre udestue og igen derfra videre udgang til den skønne sydvendte have. Fra udestuen er der udsigt til have, sø og marker. Der er overalt på grunden mulighed for læ af de høje træer og buske.
Et hus der giver mulighed for kreativitet og mulighed for at sætte sig eget præg på boligen - men beliggenheden og udsigten er der ikke meget at udsætte på.

Huset opvarmes af oliefyr og olietanken er fra 2009, der er indlagt vand fra Brønderslev forsyning og afløbsforholdene er en septiktank med nedsivning.

Udhusene består af lade/dobbelt garage, lille garage samt stald.

En rigtig fint beliggende lille ejendom med muligheder.

Ejendommen ligger som sagt lige udenfor Serritslev, som er en lille landsby med købmand, god og populær friskole, pasningsmuligheder, forenings- og erhvervsliv. Landsbyen har mange ildsjæle et godt sammenhold samt et aktivt fritidsliv med mulighed for at går til sportsaktiviteter, deltage i arrangementer. Byen har indenfor de senere år fået en ny sportshal og multibane og udbygget skovpladsens legeplads. Byens indbyggertal er stigende og der er udstykket flere nye grunde. Der er ikke langt til Brønderslev, stranden og motorvejstilslutningen.