Bondersholtvej 60, 9740 Jerslev J

Dejlig sted i skoven !

Helt unik beliggende ejendom med den flotteste natur og med skov omkring, hele grunden er beliggende i skoven. Ejendommen har et grundareal på 2,4 tdl. og udgør et helt specielt og smukt stykke natur, der bare skal opleves.
Huset på ejendommen er et ældre hus med et boligareal på 90 m², særdeles hyggelig med pænt køkkenalrum, der er integreret med stue, i midten er der en god brændeovn der står for opvarmningen samt en trappe til 1.sal, endvidere er der en badeværelse med elgulvvarme og bruseniche samt forgang.
1.sal er indrettet med et stort rum, der anvendes til soveværelse i den ene ende og værelse i den anden.
Fra huset er der en helt fantastisk udsigt, bl.a. over nyetableret sø.
Udhuset er indrettet til værksted og et isoleret kontor med brændeovn og et lille køkken, hele loftsrummet kunne udnyttes og give et unikt arbejdsværelse / hjemmekontor eller lign.
Grunden er overvejende beklædt med Eg og bøg træer, øverst på området er der etableret køkkenhaver, et fint "telt" hvor brænde er opbevaret og savet, dette fungere også som drivhus om sommeren, hønsehus og en stemning der bare ikke kan beskrives fyldestgørende.
Vil du have den bedste beliggenhed og et lille ydmygt hus der trænger til en kærlig hånd ( bl.a. nyt tag) er her chancen, ligesom hvis du ønsker at bygge nyt, finder du ikke en grund med mere natur, terrænspring og skov. En helt fantastisk mulighed for dig der har en drøm om noget selvforsyning men ikke ønsker at gå på kompromis med beliggenheden og herlighedsværdien.
Der indlagt fibernet i huset. Ejendommen har egen vandforsyningen, hvor kvaliteten ikke er helt ok, tilslutningsafgiften for at få vand ind fra Brønderslev forsyning udgør kr. 26.875 inkl. moms. (hertil kommer VVS arbejde)
Ejendommen vil kunne opnå en flexboligstatus, og vil således kunne anvendes både som fritidshus og helårshus.