Hybenvej 62, Serritslev, 9700 Brønderslev

Flot og præsentabel ejendom beliggende med udsigt til skov, sø og åbne marker.

Boligen som er fra 1981 er i ét plan og fremstår lys og tiltalende og bærer præg af løbende vedligehold, samt at der ikke er gået på kompromis med materialer.

En stentrappe fører fra den sten belagte gårdspladsen op til husets indgangsdøre. Den første dør man kommer til giver adgang til husets bryggers/baggang og allerede her får man et indtryk af den præsentable og funktionelle bolig.
Fra baggangen er der adgang til badeværelse samt til det hyggelige og rummelige spisekøkken med egetræselementer og klinkegulv. Det samme klinkegulv fortsætter ud i fordelingsgangen, der fører gennem huset og ud til den vestvendte og overdækkede terrasse og haven. Fra denne gang er der endvidere adgang til forgangen, soveværelse med masser af skabsplads samt yderligere 4 gode værelser og til husets andet badeværelse som fremstår lyst og flot og med bruseniche, gulvvarme m.m.
Fra køkkenet er der desuden adgang til en lys og stilig spisestue, hvorfra der er dobbelt fransk dør ind til opholdsstuen. I både spisestue og opholdsstue er der et utrolig flot parketgulv lagt i et fint firkantet mønster. Til den oprindelige stue er der i 1986 lavet en smagfuld tilbygning, som grundet de store vinduespartier giver et skønt lysindfald. Denne del af stuen fungerer i dag som hyggeafdeling og har åben til kip, brændeovn, gulvvarme samt udgang til den sydvestvendte terrasse.
Overalt i huset er der nye vinduer fra 2012 med dobbelt energiglas.

Huset har en utrolig velfungerende og tør kælder på 200 m², som ligger i grundplan og med direkte indgang fra gårdspladsen. Denne har en rigtig god loftshøjde, fyrrum med fastbrændselskedel der også har oliefyr som "backup". Det varme brugsvand om sommeren kan hentes fra el-vandvarmeren. Fastbrændselsfyret er forsynet med stor velisoleret akkumuleringstank, så varmen er stabil og fyringen praktisk.

Til ejendommen hører der et stort fuldisoleret maskinhus / lagerhal på 276 m² opført med stålbuer, støbt bund /gulv, indlagt el og en stor alu. port. Denne hal kan anvendes til utallige formål, så der er næsten ikke den hobby, der ikke er plads til på denne ejendom. Skulle man være interesseret i dyrehold, vil ejendommen også være ideel til dette, da der ligeledes er gode udenomsarealer.

Til ejendommen hører der 1,5 ha. jord, beliggende omkring bygningerne og indeholder i dag dejlig have, sø, stor køkkenhave mm.

Endvidere er der en tidligere stald på 87 m².

Ejendommen er godkendt til erhverv - så alle muligheder er åbne!

Ejendommen forsynes med vand fra Brønderslev forsyning.